Villa Kartal 2, Antalya Kaş Kalkan Ordu Mevkii'nde, doğa ve orman manzarası eşliğinde lüks bir tatil imkanı sunuyor. 3 yatak odasıyla 6 kişilik konaklama kapasitesine sahip olan villamızda özel yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunuyor. Mangal ve barbekü alanı, dış oturma alanı ile rahatça dinlenebilirsiniz. Ayrıca sinema odası, jakuzi, hamam, sauna ve kapalı otopark gibi lüks olanaklarla donatılmıştır. Hem konfor hem de huzur arayanlar için mükemmel bir seçim!
Villa Kartal 2 için giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00 dır. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizde
Kaş'ın Kalkan beldesine yakın Ordu mahallesi, büyüleyici Akdeniz manzaraları ve sakin atmosferi ile huzur arayanların tercih ettiği bir yerdir. Bu bölge, zeytin ağaçlarıyla çevrili doğal güzellikleri ve geleneksel taş evleri ile ziyaretçilere otantik bir Akdeniz yaşamı deneyimi sunar.
İçindekiler: 1. Yatak Odası
İçindekiler: Salon
İçindekiler: Mutfak
İçindekiler: 2. Yatak Odası
İçindekiler: 3. Yatak Odası
Daha iyi bir deneyim İçin İzninizi istiyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikaları ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Yorum Yapmak İstermisiniz
Yorum Yapın