Villa İron 2 – Kaş Kalkan’da Doğa ile İç İçe Huzurlu Bir Kaçamak
Antalya Kaş Kalkan Çavdır mevkiinde yer alan Villa İron 2, doğanın kalbinde sakin ve romantik bir tatil arayan çiftler için ideal bir seçenektir. Tek yatak odalı ve 2 kişi konaklama kapasiteli villamız, özel yüzme havuzu, geniş terası ve keyifli jakuzi alanıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi sunar. Sessiz, huzurlu bir ortamda konfor ve mahremiyeti bir arada arayan misafirler için mükemmel bir tercihtir.
Villa İron 2 için giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00 dır. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizde
İçindekiler: Mutfak
Daha iyi bir deneyim İçin İzninizi istiyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikaları ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Yorum Yapmak İstermisiniz
Yorum Yapın