Villa Dream House Kördere, Kalkan Kördere mevkiinde 2 yatak odalı 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Çekirdek aile ve arkadaş gruplarına hitap eden villamız muhteşem deniz manzarası ile tatilinizi farklı bir boyuta taşıyacaktır. Modern ve şık mimarisi ve bu mimariyi atamamlayab açık alan mutfak ile sevdiklerinizi şaşırtacak sunumlar hazırlayabilirsiniz. Sizlerde kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak isterseniz bu villamız tam sizlere göre.
Villa Dream House Kördere için giriş saati öğleden sonra 18:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00 dır. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizde
İçindekiler: 1. Yatak Odası
İçindekiler: Salon
İçindekiler: Mutfak
İçindekiler: 2. Yatak Odası
Daha iyi bir deneyim İçin İzninizi istiyoruz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikaları ve kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Yorum Yapmak İstermisiniz
Yorum Yapın